Minun tarinani

Onnen avaimet

Kuten monet nykyään, olen minäkin ehtinyt tehdä elämäni aikana paljon kaikenlaista. Opiskellut useampia ammatteja ja nähnyt monta työpaikkaa. Viimein päädyin elintarvikealalle jossa työskentelin useissa eri tehtävissä siivoojasta tuotemestariksi.

Tutustuin eteerisiin öljyihin syksyllä 2016.  Öljyjen käytön myötä huomasin miten ne vaikuttavat kehon- ja mielentoimintoihin.

Aloin vaihtaa synteettisiä kemikaaleja sisältäviä tuotteita kotonamme luonnonmukaisiin tuotteisiin ja huomasin valtavan eron ajattelutavassani sekä oman kehon reaktioissa synteettisiä kemikaaleja kohtaan.

Huomasin myös usein ajattelevani kuinka voin auttaa muita ihmisiä löytämään heidän oman onnensa avaimet. Mietin kuinka moni ihminen on näinä päivinä stressaantunut, väsynyt ja eksyksissä tässä hektisessä maailmassa. Kova työ ja pitkät työpäivät eivät suurimmalle osalle tuo sitä taloudellista turvaa tai innostusta mihin työnteolla pyritään ja elämästä nauttimiseen ei usein jää aikaa, rahaa tai jaksamista.

Oman yrityksen perustaminen oli pitkä prosessi. Suunnittelin sitä jo alkuvuonna 2017 mutta arkityö vei aikaa ja voimavaroja niin paljon, ettei energiaa riittänyt yrityksen perustamiseen. Lähes vuosi vierähti ja lopulta tein rohkean päätöksen ja niin syntyi Eterneco Ky.

Päivätyön kiire ja stressi eivät suunnitelmista huolimatta helpottaneet ja näin ollen voimavaroja ei jäänyt omalle yritykselle. Lopulta huomasin olevani työuupumuksen partaalla. Tapahtumilla on kuitenkin aina merkityksensä, niin minunkin tapauksessani. Maaliskuussa 2018 päätin pyytää opintovapaata palkkatyöstäni ja aloitin GreenCare luonto-ohjaajan opinnnot. 

Tämän jälkeen elämäni on muuttunut täysin ja olen löytänyt onnen avaimet sekä mielenkiinnon ja suunnan, mitä kohti haluan kulkea. 

Omien kokemuksieni perusteella haluan auttaa ihmisiä pysähtymään arjessa ja huomaamaan mikä elämässä on todella arvokasta. Tarjoan mahdollisuutta muuttaa elämäntapaa rauhallisempaan ja luonnonläheisempään suuntaan.

”Eteeriset öljyt antoivat alkusysäyksen pitkään prosessiin jonka aikana pääsin rakentamaan työelämäni kokonaan uusiksi.”

Autan asiakkaitani löytämään iloa ja rauhaa elämään, sekä luonto- että koira-avusteisuuden parissa. Rauhallinen liikunta Asahin parissa sekä rentouttavat hoidot tukevat ajatustani hyvinvoinnista.


Autan asiakkaitani , kuulemaan luonnonrauhaa ja, ymmärtämään miten voimme auttaa, itse itseämme luonnon avulla.
Close Menu
We use cookies in order to give you the best possible experience on our website. By continuing to use this site, you agree to our use of cookies.
Accept