Tuotteet

Eteeriset öljyt

Mitä eteeriset öljyt ovat?

Eteeriset öljyt ovat kasveista saatavavia haihtuvia yhdisteitä joiden avulla kasvit suojelevat itseään `vihollisilta`eli kasvitaudeilta ja tuholaisilta sekä parantavat haavoja. Oikeanlaisilla menetelmillä tämä, myös kasvin vereksi kutsuttu aine saadaan talteen ja ihmisten hyödyksi.

Eteerisiä öljyjä käytettäessä tärkeintä on varmistaa, että kasvit ovat puhtaita alkuperän, kasvatuksen sekä valmistusprosessin osalta ja ettei niihin ole lisätty missään vaiheessa synteettisiä kemikaaleja tai muita vierasaineita. Koska eteeriset öljyt ovat voimakkaita, tulee käytössä aina muistaa riittävä laimennus.

Aito eteerinen öljy on täynnä luonnon antamaa voimaa.

Ne tukevat niin ihmisten kuin eläintekin hyvinvointia mitä luonnollisimmalla tavalla.

”Lupaus ja matka unelmien elämään.”

”Tuoksu joka pysäyttää, jota haluat nuuhkaista tarkemmin. Mitä se sinulle merkitsee? Ehkä se rentouttaa tai mahdollisesti se piristää sinua. Se voi tuoda mieleen myös muistoja.

Eteeriset öljyt tuovat minun elämääni paitsi tuoksuja, myös kokonaisvaltaista hyvinvointia. Hyvinvointia tietoisuuden kasvamisena.

Ravintoon ja kehon hyvinvointiin liittyen mutta myös mahdollisuutena tehdä jotain, mikä inspiroi ja kasvattaa minua päivä päivältä enemmän.”

Close Menu
We use cookies in order to give you the best possible experience on our website. By continuing to use this site, you agree to our use of cookies.
Accept